Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala.

Vito obišče Planico – Zgodba mule z logistično auro! (Zgodba 3)

Ko se Vito zbudi ob sončnem jutru, začuti vznemirjenje, ki se širi po njegovem telesu. “Danes je dan, ko se bo zgodila prava pustolovščina!” si misli Vito, ko stopi iz toplega hleva. Velika ušesa mu trepetajo od navdušenja, saj ve, da ga čaka nekaj res posebnega.

Namesto običajnega dela v IDL logistiki, Vito načrtuje izlet v Planico. Tam bo ta vikend potekalo veliko dogajanje – svetovno prvenstvo v smučarskih skokih, in to ni običajna tekma. Tokrat bo namreč Peter Prevc, Vitov veliki idol, nastopil zadnjič in se poslovil od svoje izjemne kariere. Vito se odloči, da bo moral biti tam, da ga podpre.

Medtem ko se Vito odpravlja na pot, si v mislih že predstavlja vznemirjenje in navdušenje, ki ga bo doživel v Planici. Nekaj neverjetnega je videti smučarje, kako letijo po zraku kot ptice, in tokrat bo ta spektakel še posebej poseben.

Ko prispe v Planico, se Vito združi z navijači, ki so prišli iz vseh koncev sveta, da bi spremljali ta edinstven dogodek. Atmosfera je nabita s pričakovanjem in napetostjo, Vito pa se ne more zadržati, da ne bi veselo mahal svojim velikim ušesom v ritmu navdušenja.

In ko Peter Prevc stopi na zaletno stezo, Vito ne more zadržati svojega navdušenja. Skupaj z ostalimi navijači glasno spodbuja Petra, da doseže najboljše skoke svoje kariere. Čeprav se Peter poslavlja, je Vito prepričan, da mu bo uspelo sijajno zaključiti svojo kariero.

In res je bilo tako. Ko je Peter Prevc skočil po zraku in pristal, je bila publika navdušena. Vito je bil med prvimi, ki je poskočil od navdušenja, in s svojimi velikimi ušesi je naredil pravi spektakel. Tudi če bi kdo poskušal, ne bi mogel spregledati te malce čudaške, a navdušujoče mule, ki je skakala po tribunah bolj kot smučarski skakalci na skakalnici.

Po koncu tekmovanja se Vito vrne domov, poln navdiha in veselja. Zdaj ima novo zgodbo za pripovedovanje svojim sodelavcem v IDL logistiki, ob kateri se bodo vsi nasmejali. In kdo ve, morda bo Vito naslednjič spet navijal za svojega novega junaka na neki drugi pustolovščini, ki ga še čaka!

Pomagaj Vitu do novih dogodivščin in naroči prevoz blaga pri IDL LOGISTIKA!

Preberi tudi:
– VITO VOZI PO EVROPI – ZGODBA MULE Z IZJEMNO LOGISTIČNO AURO! (uvodna zgodba)
– 
VITO IN EKIPA IŠČEJO SODELAVCA – ZGODBA MULE Z IZJEMNO LOGISTIČNO AURO! (Zgodba 1)
– VITO IŠČE NOVE STRANKE – ZGODBA MULE Z LOGISTIČNO AURO! (Zgodba 2)
 VITO GRE V PLANICO – ZGODBA MULE Z IZJEMNO LOGISTIČNO AURO! (Zgodba 3)
– ŠPELA JE ZMAGOVALKA TEKMOVANJA – ZGODBA MULE Z IZJEMNO LOGISTIČNO AURO! (Zgodba 4)
– VITO UČI SODELAVKO – ZGODBA MULE Z IZJEMNO LOGISTIČNO AURO! (Zgodba 5)