Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala.

Splošni pogoji in varstvo podatkov

Lastnik in upravljavec spletnega mesta www.idl.si:
Uradno ime podjetja:  IDL LOGISTIKA d.o.o.
Sedež podjetja: Ješetova ulica 101, 4000 Kranj, Slovenija
Zakoniti zastopnik: David Benedik

1. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe storitev in vsebin strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine.

Za namene obveščanja strank, hranimo naslednje podatke:

 • naziv in naslov podjetja,
 • naslov elektronske pošte,
 • ime,
 • priimek,
 • telefonsko številko.

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerimi so bila pridobljena.

Zbrane osebne podatke uporabljajo naslednji oddelki našega podjetja:

 • prodaja,
 • marketing,
 • podpora strankam.

2. Iznos

Zbrani osebni podatki se hranijo na območju Republike Slovenije ter jih v nobenem primeru ne iznašamo v druge države.

3. Obdobje hrambe

Zbrane osebne podatke posameznikov hranimo do preklica soglasja posameznika za hranjenje in obdelavo podatkov. Po preklicu soglasja osebne podatke trajno izbrišemo.
V kolikor bi v našem podjetju prenehali z zgoraj opisano uporabo,nameni hranjenja in obdelavo osebnih podatkov, bomo le te trajno izbrisali.
Potrdilo o strinjanju se s splošnimi pogoji oziroma tako imenovanim sklepo o varstvu osebnih podatkov hranimo 12 mesecev.

4. Kako varujemo zbrane osebne podatke

Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije, nikoli pa ne zahtevamo številke kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletna stran www.idl.si gostuje na varnem spletnem strežniku in je podvržena rednim varnostnim pregledom.

Zbrane osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj navedene namene, jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za podjetje IDL LOGISTIKA  d.o.o.

V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje.

5. Pravice posameznika

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva sledeče:

 • vpogled,
 • popravek,
 • popoln izbris,
 • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

Zahtevo lahko pošlje preko e-sporočila na naslov  peternelj.tjasa@idl.si ali pisno po pošti na sedež podjetja.

V primeru, da bi v našem podjetju želeli obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki prvotno zbrani, bomo posamezniku pred nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, poda pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si

Ekipa IDL LOGISTIKE d.o.o. spoštuje vašo zasebnost. Zato v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR), na naši spletni strani www.idl.si izvajamo vse aktivnosti za potrebe zaščite in etičnega ravnanja z osebnimi podatki.

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov družbe IDL LOGISTIKA d.o.o, nam lahko pišete na peternelj.tjasa@idl.si.

Direktor  DAVID BENEDIK

podpis-david benedik