Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Hvala.

VITO IN EKIPA IŠČEJO SODELAVCA - ZGODBA MULE Z IZJEMNO LOGISTIČNO AURO! ( Zgodba 1)

Bilo je jutro v pisarni, kjer je mula Vito skupaj z ekipo – Mojco, Katjo, Špelo in Meliso – sedel ob kavi in razpravljal o iskanju novega sodelavca. Vsi so bili navdušeni nad idejo, da bi dodali nekaj svežine in novih idej v svojo ekipo.

“Mislim, da bi morali poiskati nekoga, ki ima enako strast do pustolovščin kot mi,” je predlagala Špela, medtem ko si je nalivala skodelico kave.

“Se popolnoma strinjam,” je dodala Katja. “Potrebujemo nekoga, ki je pripravljen na izzive in se ne boji novih poti.”

“Pa tudi nekoga, ki ima smisel za humor,” je nasmejano vrgla Melisa. “Življenje v logistiki ni vedno lahko, vendar je lahko zabavno.”

Vito je prikimal. “Res je, potrebujemo nekoga, s katerim se bomo dobro razumeli in ustvarjali pozitivno vzdušje v naši ekipi.”

Ko so se razgovori nadaljevali, so začeli brskati po življenjepisih potencialnih kandidatov. Nekateri so bili precej obetavni, drugi pa so zbudili tudi kakšen smeh.

“Oglejte si tega kandidata,” je zavzdihnila Mojca. “Njegova izkušnja je neverjetna, ampak ali je res, da je preplaval Atlantski ocean, da bi dobil delovno mesto? To je malo preveč pustolovsko, če mene vprašate.”

Vsi so se strinjali, da so nekateri kandidati malce pretiravali s svojimi izkušnjami. Kljub temu so našli nekaj resnično zanimivih ljudi, ki so kazali resnično zanimanje za delo.

Medtem ko so se pogovarjali in prebirali življenjepise, so se ob kavi sprostili in se nasmejali številnim anekdotam in smešnim situacijam, ki so jih doživeli na svojih preteklih pustolovščinah.

Na koncu dneva so izbrali nekaj kandidatov za nadaljnje razgovore. Čeprav niso našli čisto popolnega kandidata, so vedeli, da bodo s pravo osebo lahko ustvarili neverjetne pustolovščine in naredili svojo ekipo še močnejšo.

“Kdo bi si mislil, da bo iskanje novega sodelavca tako zabavno,” je zaključil Vito, medtem ko so se poslovili od pisarne in se odpravili na novo dogodivščino.

Pomagaj Vitu do novih dogodivščin in naroči prevoz blaga pri IDL LOGISTIKA!

Preberi tudi:
– VITO VOZI PO EVROPI – ZGODBA MULE Z IZJEMNO LOGISTIČNO AURO! (uvodna zgodba)
– 
VITO IN EKIPA IŠČEJO SODELAVCA – ZGODBA MULE Z IZJEMNO LOGISTIČNO AURO! (Zgodba 1)
– VITO IŠČE NOVE STRANKE – ZGODBA MULE Z LOGISTIČNO AURO! (Zgodba 2)
 VITO GRE V PLANICO – ZGODBA MULE Z IZJEMNO LOGISTIČNO AURO! (Zgodba 3)
– ŠPELA JE ZMAGOVALKA TEKMOVANJA – ZGODBA MULE Z IZJEMNO LOGISTIČNO AURO! (Zgodba 4)
– VITO UČI SODELAVKO – ZGODBA MULE Z IZJEMNO LOGISTIČNO AURO! (Zgodba 5)

Podatki o tovoru
Tip tovora Standardno blagoTERMO / FRIGONevarno blago - ADR
Temperaturni režim
Vrsta prevoza ExpressEconomic
Podatki o pošiljatelju tovora

Za izračun ponudbe je potrebno izpolniti vse podatke!